2018-12-05 13:16:27• hírek • Bede Emőke

Valóban ittas volt a balesetet szenvedő motoros

Kedden délután komoly közlekedési balesethez riasztották a rendőrséget és a mentőket: Alsószopor területén egy motoros felborult és súlyos sérüléseket szerzett.

A rendőrség a helyszíni nyomozás során megállapította, hogy egy 29 éves helybeli férfi motorkerékpárjával túl gyorsan hajtott a nedves úttesten, emiatt pedig egy balos kanyarban elvesztette irányítását a kétkerekű felett, majd az út mellett futó árokba csapódott. A motor a baleset nyomán szó szerint kettétört, a férfit pedig mentővel kellett kórházba szállítani.
 

Komoly sérülései ellenére azonban nem úszta meg az alkoholszondás ellenőrzést, melynek eredménye pozitív lett. A férfi által kifújt levegőben ugyanis 0,60 mg/l alkoholkoncentrációt mért a készülék. Ennek fényében gondatlanságból elkövetett testi sértés és alkoholos befolyásoltság alatti vezetés miatt indult eljárás az ügyben.


Bár a baleset volt a nap legkomolyabb eseménye, nem maradtak el a pénzbírságok sem. Kb. 60-at róttak ki különféle szabálysértések miatt, ezek összértéke eléri a 12 300 lejt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: